* KUASA RAKYAT KUASA KERAMAT *
Kalau Takut Dipukul Badai...
Usah Berumah Di Tepi Pantai...
Amizudin Ahmat
http://sharpshooterblogger.blogspot.com.
Kalau Takut Dipukul Badai...
Usah Berumah Di Tepi Pantai...
Amizudin Ahmat
http://sharpshooterblogger.blogspot.com.
Din, apa maksud ayat hang ni? Tak faham la.. "YB Ustaz Makhtar Adun Sg Bakap pemimpin yang bermaruah. Antara jawatan dan maruah, jangan jadi manusia gila jawatan hingga sanggup gadaikan maruah. Jangan ludah lepas itu jilat semula."
ReplyDeletepun tak faham apa yang tersirat dalam ayat.."yb....."tolong story sikit bolehkan!.depa suroh kira penyokong pr dalam gambaq,nak tanya kena buang hak yang pakai warni pink,merah dan yang biru biru tukah?
ReplyDeletejgn salah faham...saya amat hormati YB Makhtar yg cool...yg saya maksudkan tu johari kassim. baca artikal antara maruah dan jawatan bulan julai. Inilah rintihan teman-teman seperjuangan dan juga warga mpsp. jgn ludah lepas itu jilat balik..ahli majlis pun ada juga terasa malu dgn tindakan beliau.
ReplyDelete