SharpShooter Followers

Monday, September 24, 2012

Kantoi...Masalah air di Selangor pun sanggup berlakon...penasihat APCO, wajib tolak umporno..Iklan air masalah air Selangor berjalan 'rahsia' di PJSebuah penggambaran iklan yang didakwa berkaitan masalah air di Selangor dijalankan secara 'rahsia' di sebuah blok pangsapuri di Petaling Jaya.

Walaupun tahu ia berkaitan masalah air, penduduk yang ditemui rata-rata tidak jelas rancangan sebenar penggambaran itu.
Penduduk berkenaan juga memberitahu, kawasan tersebut tidak mengalami masalah air.
Pihak penerbit pula ketika ditemui enggan menjelaskan butiran terperinci rancangan televisyen komersial itu kerana ia didakwa melibatkan kerahsiaan dengan pelanggannya.

Malaysiakini juga dilarang merakam keadaan di tempat itu atau melaporkan keadaannya.

Tinjauan Malaysiakini sejak jam 7 pagi sehingga berita ini ditulis mendapati, kira-kira 200 orang terlibat dalam penggambaran itu.

  CUBA ANDA TENGOK BETUL2 ...TONG AIR SEMUA BARU...NAMPAK SANGAT MEMANG BERLAKON...MEMANG SIAL LA MEREKA YANG BUAT FITNAH..

Antara babak kelihatan, orang ramai beratur mendapatkan air daripada lori bekalan air.

Dipercayai  lakonan dibiyai  oleh BN dan penggambaran rahsia dilakukan di sebuah blok pangsapuri di Petaling Jaya untuk dijadikan alat propaganda bagi memberikan persepsi buruk terhadap kerajaan negeri dalam isu air di Selangor..

Penggambaran tersebut dilakukan dengan pelakon-pelakon disuruh beratur sambil memegang baldi dan tong-tong air dihadapan lori tangki air,konon-kononnya mereka sedang berbaris untuk mengambil air dari lori tangki tersebut..
 


Kalau Takut Dipukul Badai... Usah Berumah Di Tepi Pantai... Din Sharpshooter http://sharpshooterblogger.blogspot.com/