SharpShooter Followers

Thursday, March 24, 2011

Sama tetapi tak serupaVideo di atas adalah wajah sebenar susuk tubuh pejuang rakyat bernama Mahatma Gandhi di India.

Gandhi adalah salah seorang yang paling penting yang terlibat dalam pergerakan kemerdekaan India. Dia adalah aktivis yang tidak menggunakan kekerasan, yang mengusung gerakan kemerdekaan melalui demonstrasi secara aman.

Walaupun, Gandhi adalah seorang Hindu, beliau menyukai falsafah dari agama-agama lain termasuk Islam dan Kristian. Beliau percaya bahawa manusia tak kira agama harus mempunyai hak yang sama dan hidup bersama secara damai di dalam satu negara.

Pada 1947, India mencapai kemerdekaan dan berpisah menjadi dua negara, India dan Pakistan. Hal ini tidak disetujui Gandhi.

Sejarah perjuangan Mahatma Gandhi akhirnya pada 30 Januari 1948, Gandhi dibunuh seorang lelaki Hindu yang marah kerana kepercayaan Gandhi yang menginginkan rakyat Hindu dan Muslim diberikan hak yang sama.

Kehebatan perjuangan beliau difilemkan dan watak dalam filem seperti video di bawah. WAJAH MIRIP MAHATMA GANDHI TETAPI BUKAN MAHATMA GANDHI.Di Malaysia, Seniman Agong P. Ramlee adalah insan seni yang sehingga kini tiada pengganti. Di Manakan ku cari ganti serupa dengan mu...tak payahlah nak diceritakan panjang lebar tentang P.Ramlee sebab lagu dan filemnya hingga kini masih diminati dari generasi ke generasi hingga kanak-kanak zaman sekarang turut meminati filem P. Ramlee walaupun telah berkali-kali menontonnya.

Itulah kehebatan P. Ramlee sebagai Seniman Agong di Malaysia. Filem di bawah adalah sedutan cerita komedi Pendekar Bujang Lapok....alif mim nun wau..sarkis bukan umno...kah kah kah...Kerajaan Negeri P.Pinang di bawah Pakatan Rakyat juga turut menganjurkan Pertandingan Lagu P. Ramlee, SUARA DAN WAJAH MIRIP P. RAMLEE TETAPI BUKAN P.RAMLEE.Video di bawah pula adalah memori Reformasi Anwar Ibrahim sejak tahun 1998.Inilah adalah wajah sebenar Anwar Ibrahim

Ini pula wajah panas Dato T yang kini bersekongkol dengan Bekas KM Melaka yang rogol gadis Melayu bawah umur...

"Saya dalam video itu".

Begitu pengakuan ahli perniagaan Datuk Shazryl Eskay Abdullah - yang sebelum ini dianggap sebagai Datuk T - apabila ditanya sama ada beliau yakin Datuk Seri Anwar Ibrahim merupakan orang dalam video seks yang ditayangkan kelmarin.

WAJAH MIRIP ANWAR IBRAHIM TETAPI BUKAN ANWAR IBRAHIM.

Di bawah ini pula adalah Rosli Ibrahim, beliau adalah adik Anwar Ibrahim. WAJAH MIRIP ANWAR IBRAHIM TETAPI BUKAN ANWAR IBRAHIM.

Yang di bawah ini pula, wajah senatak raja sesumpah.. suara dan gaya beliau ceramah memang macam suara Anwar Ibrahim... TETAPI DIA BUKAN ANWAR IBRAHIM.

Ini gambar perut buncit tetapi wajah bukan wajah sebenar tuan tubuh perut buncit. YB Dato' Johari Abdul dedahkan semalam dalam video lucah...wajah mirip Anwar Ibrahim tetapi perut buncit... macam zahrain agaknya..kah kah kah...* KUASA RAKYAT KUASA KERAMAT *
Kalau Takut Dipukul Badai...Usah Berumah Di Tepi Pantai...
Amizudin Ahmat (Din Binjai)
http://sharpshooterblogger.blogspot.com/