SharpShooter Followers

Thursday, June 30, 2011

Ceramah BERSIH malam ini di Pulau Pinang diteruskan di tempat lain..

Tidak pernah terfikir dalam kepala otak selepas himpunan sejuta belia yang habiskan wang rakyat RM37 juta oleh najimah tiba-tiba bila tiba giliran Pakatan Rakyat pula nak buat perhimpunan aman BERSIH, tak dibenarkan pula malah yang lebih tak masuk akal adalah baju KUNING BERSIH juga turut diharamkan.

Di Pulau Pinang sepatutnya 2 ceramah serentak malam ini Tapak Expo Seberang Jaya dan Tapak Pesta Sg Nibong dibatalkan setelah polis dapat perintah mahkamah.

Ketika sharpshooter mengambil gambar ini, tiba-tiba 2 anggota polis datang, katanya kereta tidak dibenarkan masuk ke sini, tetapi yang lucunya dia kata..jangan marah kami, kami hanya jalankan tugas..sharpshooter kata awat dah jadi gila sampai macam ini..depa jawab..nak buat camna..orang atas dah gila..hahaha..

Sharpshooter minta segala keputusan di mahkamah tentang ceramah dan juga arahan hishamuddin auuw tentang pengharaman baju kuning BERSIH dicabar di mahkamah.

Sehubungan dengan itu CERAMAH BERSIH OLEH TUAN HJ MOHD SABU DAN LIM GUAN ENG dan YB ONG CHIN WEN yang sepatutnya HARI INI (30 Jun 2011) DI TAPAK EKSPO SEBERANG JAYA TELAH DIUBAH KE MARKAS PAS PONGSU 1000. HARAP MAKLUM...TOLONG SEBARKAN....

Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone