SharpShooter Followers

VIDEO CLIP PERTAMA JINGGA 13 YANG PALING POPULAR

Sunday, April 11, 2010

APCO-UMNO BAKAL BERGEMA DI HULU SELANGOR


Assalamualaikum, salam ukhwah dan salam sejahtera pada semua warga M'sia yg waras dan SALAM APCO 1M'SIA pada semua penganut umno...

Saya bukanlah pengiat ataupun pemuja dan pengikut gambar superimpose...

Satu gambar yg saya akui ianya superimpose yg saya ceduk dari wall Anak Muda Benci Umno Reloaded untuk saya panjangkan kpd sahabat2 yg saya kasihi dan muliakan semua untuk kita sama-sama merenung dan menilai.... secara jujur dan ikhlas..

APA PANDANGAN DAN PENDAPAT SAHABAT2 SEMUA .
A

ADAKAH ANDA MASIH TERUS MENYOKONG NAJIB DAN UMNO YANG TERGAMAK MELANTIK APCO MILIK ISRAEL SEBAGAI PENASIHAT SERTA PERUNDING IMEJ UNTUK NAJIB?

MANA MUNGKIN APCO AKAN MENGAKU BAHAWA MEREKA YANG MEMBERI IDEA 1 MALAYSIA KERANA MEMANG ETIKA SYARIKAT PERUNDING ATAU IKLAN TIDAK BOLEH MENGAKU ITU IDEA MEREKA SETELAH MEREKA MENJUAL IDEA TERSEBUT.

PERTEMBUNGAN DI HULU SELANGOR AKAN MENYAKSIKAN ADAKAH RAKYAT MALAYSIA MASIH TERUS MENYOKONG UMNO DAN BN YANG MENGAKU SERTA TIDAK MENAFIKAN ISU APCO INI.

SAYA YAKIN UMNO AKAN MENAJA SEORANG CALON BEBAS MELAYU DI HULU SELANGOR.

PERTEMBUNGAN DI HULU SELANGOR JUGA BAKAL MENYAKSIKAN ISU BUKAN LAGI SEKADAR BERLEGAR ISU TEMPATAN SERTA NEGARA, MALAH IA AKAN MELIBATKAN ISU DUNIA IAITU ISU PEMBELAAN RAKYAT PALESTIN DAN KEKEJAMAN ISRAEL.

AYUH...MARILAH KITA SAMA BERJIHAD MEMBELA RAKYAT PALESTIN YANG DIZALIMI ISRAEL DAN MENENTANG UMNO YANG TERGAMAK BERSEKONGKOL DENGAN ISRAEL.

SAYA UCAPKAN TERIMAKASIH BANYAK-BANYAK KEPADA YB ONG CHIN WEN YANG MEMBERI PELEPASAN KEPADA SAYA UNTUK BERKAMPONG SEMINGGU DI HULU SELANGOR UNTUK MENENTANG UMNO-APCO.


* KUASA RAKYAT KUASA KERAMAT *

http://sharpshooterblogger.blogspot.com/
Kalau Takut Dipukul Badai...
Usah Berumah Di Tepi Pantai...

Amizudin Ahmat
(Din Binjai)