SharpShooter Followers

VIDEO CLIP PERTAMA JINGGA 13 YANG PALING POPULAR

Sunday, April 11, 2010

MAHATHIR SELUDUP ZIONIS KE MALAYSIA

1968, Dr M sudah JOIN International Seminar, Harvard Business School tajaan Henry Kissinger....sila baca biografi Dr Henry Kissinger oleh Walter Isaacson....(masuk site Amazon.com).

International Seminar ni ada ramai yang masuk....akhirnya masing2 dapat NAIK pegang jawatan penting negara masing2....

Lee Kuan Yew ( PM Singapore), Yasuhiro Nakasone (jadi PM Jepun), Bulent Ecivit (jadi PM Turki), Dr M (naik jadi PM Malaysia selepas 13 tahun!)....dan ramai lagi saya sudah lupa....[Yahudi sudah ada peranan ‘menentukan’ SIAPA pemimpin Negara MANA?]

Bila DAPAT naik jadi PM....terus Dr M buat perjanjian keselamatan dengan USA....(maka rahsia negara abis terbarai?)....sejak masa tu...kalu tak silap, 1983 lagi....[Adakah ini payback time?...terikat dengan janji?]

sepanjang 1990an...USA mula memainkan api kemarahan memburukkan orang2 Arab/agama Islam....[Yahudi menanam di dalam minda dunia bahawasanya bangsa Arab DAN agama Islam adalah jahat dan merbahaya!]

Kita lihat insiden2 ini.....

1994 (Oklahoma City - Federal Building Bombing)....saya di USA....live telecast....[rumusannya, bangsa Arab/Islam DIPERSALAHKAN oleh media barat!].....tapi sebenarnya Timothy Mc Veigh, seorang whiteman didapati bersalah kemudiannya!...

1996 (New York - Pesawat terhempas diluar pantai...en route ke Paris)....[Bangsa Arab di USA dan Islam jugak dipersalahkan!].....saja digemparkan secara live reporting..... seorang Pak Arab dari Chicago di tahan di Heathrow Airport, London yang dikatakan ingin melarikan diri!....

maka nama2 beberapa ‘terrorism expert’ pun keluarlah....ditemuramah dalam studio....menerangkan bahawa ianya SAMA dengan modus operandii pengeboman pesawat Pan Am oleh Libya!....abis rumah mamat Arab ni kena baling batu! (pun ada live reporting!)....

saya masih di USA masa tu....CNN ada buat live coverage masa tu (guna stesyen TV lain)...saya ikut berita2 itu sehingga pukol 4 pagi....ada BEBERAPA SAKSI yang tinggal di tepi pantai serta nelayan telah nampak 3 letupan....

pertama DARI aras laut!....kedua dan ketiga di udara....apa citer?....sebenarnya pada waktu yang sama ada satu LATIHAN TENTERA LAUT USA di kawasan itu!.....[dari beberapa saksi ini, nyata tentera laut USA tembak kapal terbang itu?]......lapuran itu terhapus keesokan harinya....saya menyaksikan wayang ini!......

berminggu selepas itu, 'mayat' pesawat itu masih tak timbul2....pemberita resah, tumpuan penduduk USA nyata terpaku kepada punca musibah...pengarah FBI New York marah ketua turus Navy dalam sidang akhbar apabila jawapan beliau atas asakan pemberita ‘membuka’ sesuatu possibility!!....maka tiap2 hari pengarah FBI New York itu ‘BERSILAT’ buat berbagai helah!....(dia ni berbangsa Yahudi)

akhirnya, nak larikan citer terdesak ni....maka timbullah citer pengeboman di taman Olympic Park!....seorang security guard yang ‘dikatakan marah’ kerana tak dapat jadi polis telah DIKHABARKAN membuat kecoh itu....

maka tiap2 hari citer ni hot kat TV PULAK, pemberita BERKAMPUNG depan apartmennya!....maka citer ‘mayat’ pesawat yang masih belum timbul tu pun reda dan dilupakan oleh media...dan rakyat USA!...dan DUNIA!...

[citer backgroundnya Arab dan Islam adalah jAHAT!].....

Jadi bila peristiwa September 11, 2001 TERjadi, maka sedaplah Islam dan Arab dipersalahkan....tanpa soal, masyarakat dunia MENERIMA kata2 dan LABEL bahawa “Islam adalah agama Terroris”.... (PM kita, Dr M telah tambah kicap bagi sedap citer terroris ni dengan MENAMBAH bahawa budak2 Palestin yang letupkan diri di Israel jugak adalah teroris!)......

Jika kita kaitkan kesemua peristiwa2 ini dengan Pengeboman World Trade Centre oleh 'Pengikut2' Sheikh Abdul Rahman yang buta (dia ke USA katanya untuk mengubati matanya dan kerajaan USA katanya amat bersimpati dan ingin membantu!)....pulak tu, timbul citer kemudiannya, seorang Kolonel tentera Mesir, seorang yang mengaku rakan karib Pres Hosni Mubarak telah buat press Conference (kalu tak silap di London).....

'Saya ingin membakar jambatan dengan Pres Hosni Mubarak!....dan saya ingin bersama HERO sebenar saya...iaitu Sheikh Abdul Rahman....di USA’ (USA terus beri dia suaka politik!).....

Apabila Sheikh telah ditangkap dan kemudian di dalam perbicaraan Sheikh, mamat kolonel ini dijadikan SAKSI UTAMA kerajaan USA .......dia telah membuat PERAKUAN yang menyatakan DAN mensabitkan tanpa keraguan bahawa pengikut2 Sheikh Abdul Rahman memang terlibat!....(siap gambar dan video beb!).....

[Ingat....Sheikh ni berbangsa ARAB dan beragama ISLAM!]

Pengeboman WTC ni telah menyebabkan US Senate luluskan 'World Terrorism Act 1'.....

Kemudian, pengeboman pesawat di luar pantai New York telah menyebabkan US Senate luluskan 'World Terrorism Act 2'.......

masa ini, budget telah dikeluarkan dalam masa 1 bulan sahaja untuk buat rangkaian seluruh dunia bagi US intelligence Network Centres.....yang akan dikendalikan oleh CIA dan FBI!.....matlamatnya, katanya, untuk USA mengetuai dunia ‘tracking’ rangkaian teroris!.......

adakah kita tahu bahawa selepas Sept 11 2001, satu pusat itu telah terbina di Port Dickson?!........maka bertambah mudahlah USA dapat rahsia pertahanan kita?.......

Namun APCO ni amende?.....ia sekadar pelengkap urusan saja!.....

Rumusannya:


jambatan dengan Yahudi ni sudah terbina sejak 1968 lagi oleh mamak kerala....


maka kini APCO ke.....ini sudah jadi turutan saje....mamak sampai hari ni langsung tak bersuara pasal Yahudi-Israel-Apco-umno ni....senyap sunyi....kenapa?.....


pasal dialah yang membina tali ikatan bertuhankan Iblis dan syaitan ini.....kini orang2 melayu kena kenallah siapa mamak kerala ni sebenar2nya.....siapa dia? ...apa agenda dia?....siapa guru dia?.....siapa taja dia?.....


depan kita dia kutuk yahudi....tapi yahudi tahu siapa dia.....kawan sejak 1968 lagi!......

pada peringkat pertama, umno didukung oleh British.....hampir kesemua pemimpin umno asal belajar kat Britain....mamak buat jaringan baru....berkiblat ke Yahudi USA pulak.....maka kini sah umno itu parti apa.....mana Islamnya?....mana melayunya?......


yang nyata, hari ini najib pergi sembah obama....nak mintak pekenan baru kot....kita tengok apa sokongan baru yang USA beri umno.....mesti ada benda baru akan timbul....kita tunggu....


sementara itu, kita orang2 melayu dan rakyat marhaen di bumi malaysia ni kenal2lah dengan generasi melayu yang melayu umno sudah lahirkan....ada tua dan sudah pencen, ada muda, ada belajar kat USA, ada kerja menjalar dalam semak makan bangkai (umur tal boleh dipastikan pasal takde surat beranak!).....ada jilat jubur dan jamban!.....


bukalah mata...lihat keliling anda...ramai lagi muka kelabu asap....songkok tinggi....nama melayu + banyak eeeeeee.....perkasa untuk perkosa bangsa.....ganti umno yang sudah TERBOGEL!....


kita kena berhati2....mereka sudah terbogel...mereka sudah ada pengganti....apa mereka akan buat?.....

The MIND!!!

Sumber kerajaan rakyat.


* KUASA RAKYAT KUASA KERAMAT *

http://sharpshooterblogger.blogspot.com/
Kalau Takut Dipukul Badai...
Usah Berumah Di Tepi Pantai...

Amizudin Ahmat
(Din Binjai)