SharpShooter Followers

Wednesday, January 05, 2011

Rais Yatim - tidak cukup sekadar nafi..saman jer

Menteri Penerangan, Komunikasi dan Kebudayaan, Datuk Seri Rais Yatim, menafikan dakwaan laporan blog dan parti pembangkang terhadapnya, termasuk dakwaan memperkosa.

"Saya nafikan dakwaan berkenaan, sama ada mengenai pemerkosaan mana-mana individu empat tahun lalu (2007) atau dakwaan lain yang ditimbulkan oleh bloger di Internet ataupun entiti politik,” katanya dalam satu kenyataan.

Rais menyifatkan perkara itu sebagai “tuduhan liar” terhadapnya sejak akhir-akhir ini di blog dan oleh parti pembangkang yang penuh dengan kenyataan fitnah dan penipuan jahat.

Sharpshooter - Tidak cukup sekadar menafikan tetapi saman sajalah jika itu benar-benar fitnah, anak yatim tidak perlu takut, kamu ada kuasa, kamu ada mahkamah kanggaro, kamu ada hakim jakun, jadi saman jer lah.

Raja Petra juga pernah menuduh Rosmah berada di tempat kejadian ketika Altantuya dibunuh tetapi Rosmah juga tidak berani menyaman Raja Petra hingga kini. Mereka tahu jika dibawa ke mahkamah, banyak perkara lagi akan terbongkar.* KUASA RAKYAT KUASA KERAMAT *
Kalau Takut Dipukul Badai...Usah Berumah Di Tepi Pantai...
Amizudin Ahmat (Din Binjai)
http://sharpshooterblogger.blogspot.com/