SharpShooter Followers

Friday, July 31, 2009

Allahyarham YB Dato' Ustaz Hamdan selamat dikebumikan. Gambar2 penghormatan terakhir


Allahyarham selamat dikebumikan selepas Asar hari ini. Ribuan yang hadir untuk memberi penghormatan terakhir buat Allahyarham...


Yb Michael Tan dan YB Ng Wei Aik turut hadir.YB Ustaz Azizan menyatakan kehilangan Allahyarham sukar dicari ganti.

Anwar Ibrahim menyatakan Allahyarham merupakan seorang yang mudah didekati dan beliau adalah Adun contoh terbaik Pakatan Rakyat di Pulau Pinang dari segi keakrabannya dengan akar umbi. Anwar kenal cukup lama dengan beliau dan ini merupakan satu kehilangan besar buat Pakatan Rakyat.

Begitu semangat sempat kempen GMI untuk esok. Turun jangan tak turun. Lawan tetap lawan
Saya bertolak ke KL malam ini. Mudah-mudahan perjuangan rakyat berhasil

Mat Sabu turut hadir. Siapakah bakal calon PAS di Dun Permatang Pasir? Adakah Mat Sabu calonnya. Sudah pasti PAS akan kemukakan calon terbaik untuk Pakatan Rakyat. umno dah geleng kepala.. nak lawan ke tidak? Kalau lawan kemungkinan kalah dalam tangan. Nak menang amat sukar.. Mungkin umno tak lawan kot macam Penanti. Luka Manek Urai pun tak kering lagi.
Lim Guan Eng turut hadir untuk memberi penghormatan terakhir.

Ketua polis Pulau Pinang pun turut hadir.

Yb law Choo Kiang Exco Pertanian turut hadir.


Jenazah diusung keluar. Suasana pilu menyelubungi pemergian Allahyarham buat selamanya.Ustaz Elias Zakaria mewakili keluarga Allahyarham menyampaikan tazkirah ringkas mengingati kematian yang pasti datang kepada setiap insan. Halalkanlah makan minumnya. Ampunilah dosanya sekiranya ada beliau terkasar bahasa. Semoga rohnya ditempatkan bersama orang-orang beriman....amin..


Al-Fatihah.
Kalau Takut Dipukul Badai...
Usah Berumah Di Tepi Pantai...

Amizudin Ahmat

http://sharpshooterblogger.blogspot.com/