SharpShooter Followers

Tuesday, July 21, 2009

Ezam dakwa DAP bunuh Teoh.


Laa...hidup lagi rupanya Ezam al-kataki al-kotaki wal-hitami ini. Di Manek Urai tak muncul dan nampak batang hidung pun.. Tiba-tiba muncul pula di Kg.Kanchong Darat,Banting Selangor pada Ahad malam.

Kalau mereka (DAP) berani tuduh SPRM yang membunuh Teoh Beng Hock,maka tanpa perasaan gentar saya pula yang mendakwa mereka (DAP) yang bunuh Teoh.

Demikianlah kata Ezam Md.Nor dalam satu majlis ceramah di Kg.Kanchong Darat,Banting Selangor malam tadi (Ahad).

Kata Ezam lagi, tiada sebab untuk SPRM membunuh saksi mereka kerana ianya amat penting kepada SPRM. Sudah tentu si perasuah yang membunuhnya kerana bimbang kegiatan rasuah mereka didakwa oleh SPRM.Mengapa kita harus takut untuk untuk menuduh mereka,jika mereka terus menerus menuduh SPRM dan Barisan Nasional yang melakukan semua ini. Demikianlah kata-kata Ezam dalam ceramahnya malam tadi.

Itu pun ada juga orang umno percaya cakap Ezam. Punya bangang tak dak dah.. kata orang utara. Teoh mati dalam pejabat SPRM dalam siasatan SPRM. Masa bila pula DAP pi bunuh Teoh. Beginilah rupa sebenar Ezam ingatkan cerdik tapi bangang sebangangnya. Akai ada ka...

Saya cadangkan DAP saman segera Ezam. Bagi saya, dia memang saja nak cari publisiti murahan setelah dia tahu karier politik dan kredibelitinya jatuh merudum.

Dia memang suka DAP saman dia sebab boleh jadi popular balik.

Entahlah Ezam oi.. Nasib hang la.. antara maruah dan habuan... Ezam Al-Kataki Al-Kotaki Wal-Hitami.. Sekejap ada..sekejap tiada..