SharpShooter Followers

VIDEO CLIP PERTAMA JINGGA 13 YANG PALING POPULAR

Tuesday, August 25, 2009

Sekitar suasana hari mengundi Permatang Pasir

Pemuda umno perlis berkumpul di stesen minyak shell Kubang Semang, mungkin nak bagi duit, ambil duit jangan tak ambil.


Anak Emas? adakah bermakna dun umno lain anak tiri atau anak buloh betong? Permatang Pasir mahu anak soleh dan anak solehah bukan anak emas..


Benarkah rakyat didahulukan.... atau pemimpin yang didahulukan..

Ek..eleh..apahal nak malu pula... dah tahu nak kalah ke...

Hebat..hebat...muslimat PAS begitu semangat...takbir...

InsaAllah Ustaz Salleh Man akan menang.

Rayuan terakhir buat pengundi Permatang Pasir.

PAS cukup kreatif menggunakan penutup mulut dan hidung logo PAS, b-end pakai yg free saja..

Suasana berhampiran Sekolah Permatang Pasir.. Petugas PAS menguasai..

Laa... belum mengundi lagi dah tumbang..petanda b-end nak kalah ka...


Siapa punya angkara ni...macam lanun la pula Rohaizat nie...

Ek..eh.. Sian najib 1 Malaya dah tengok najib lanun.. Siapa punya angkara tak pasti..mungkinkah ini strategi terakhir b-end...mereka b-end buat supaya rakyat tuduh PAS yang punya angkara?...

* KUASA RAKYAT KUASA KERAMAT *

Kalau Takut Dipukul Badai...
Usah Berumah Di Tepi Pantai...

Amizudin Ahmat

http://sharpshooterblogger.blogspot.com/